Знак на климатици LG Климатик LG

Видове климатици LG

Два основни класа климатици

Основната разлика на двете групи климатици се състои в предназначението им. Домашните климатици, както и самото име на групата говори, са предназначени да бъдат използвани е домашни условия.

Професионалните климатици са предвидени да работят в магазини, хотели, ресторанти, обществени сгради и др.

Професионални климатици

Професионални климатици LGПрофесионалните климатици LG се използват когато изискванията за отопление и охлаждане са високи. Например големи офиси, обществени сгради, ресторанти. LG Electronics е "номер едно" в развитието и продажбите на този клас климатици в света. Отличават се с голям набор от вътрешни тела, което позволява свободно да избирате конфигурация спрямо възможностите и нуждите на сградата, а също така в зависимост от нейния вътрешен интериор. Преди да се пристъпи към монтаж на тези климатици е необходим предварителен оглед на сградата, както и по възможност проекта на сградата с цел изготвяне на проект за климатизиране на всички помещения.

Домашни климатици

Домашни климатици LGТези климатици са предназначени предимно за домашна употреба или малки и средни офиси състоящи се само от едно помещение. Качеството на климатиците LG е познато в цял свят, притежават уникални дизайни способни да задоволят на най-изтънчените вкусове. Идеално биха паснали на вашия интериор. Роял Електроникс предлага домашни климатици, като техните цени можете да видите.