Знак на климатици LG Климатик LG

Климатици LG домашни сплит системи

Това е списък с актуални модели и цени на обикновени и инверторни климатици LG за домашни цели. Сериите ATHENA, NOVA и DELUX са нови икономични инверторни климатици, които LG предлага от началото на 2015 година. Моделите на серията инверторни климатици LG NOVA са E09SQ,E12SQ,E18SQ и E24SQ, докато серията DELUXE CS09AQ,CS12AQ,CS18AQ и CS24AQ. Допълнително серията ARTCOOL все още е актуална със своя уникален дизайн на вътрешното тяло. Повечето от вътрешните тела, които са показани на страницата могат да се използват и за монтаж на климатици LG мулти сплит използвани за едновременно отопление и охлаждане на от две до девет стаи.

Инверторни климатици LG 2015
Инверторни климатици LG CS12AQ

Инверторни климатици серия NEW ADVANCE

Гаранция на климатици LGСерията NEW ADVANCE са сравнително евтини инверторни климатици LG. Въпреки това те могат да се използват за икономично отопление, а не само за охлаждане.

.

Цени без монтаж с ДДС

P09RL1 099 лева
P12RL1 149 лева
P18EL1 799 лева
P24EL2 399 лева
Климатици LG LIBERO- Модел E09SQ

Инверторни климатици LG серия SIRUIS DELUX

Гаранция на климатици LGИнверторни климатици LG от серията SIRUIS DELUX са произведени в Корея. Това е стандартната серия климатици LG, която разполага с базовите функции на инверторните климатици LG:

  1. Eнергийна ефективност
  2. Ниски нива на шум
  3. BL DC мотори с ниска консумация на електрически ток
  4. Филтър отстраняващ алегени от вътрешния въздух
  5. Функцията JET COOL
  6. Лесна и бърза инсталация

Това прави климатици LG от серията SIRUIS DELUX подходящи за отопление и охлаждане както в домашни условия, така и в неголеми търговски обекти. Достъпната цена и отличните характеристики правят тези инверторни климатици LG желани от все по-голям кръг клиенти.

Цени без монтаж с ДДС

D09CM1 499 лева
D12CM1 549 лева
D18CM2 199 лева
D24CM2 499 лева
Инверторни климатици LG CS12AQ

Инверторни климатици серия Deluxe

Гаранция на климатици LGНовата серия Deluxe инверторни климатици LG, се отличава от стандартната серия NOVA, както с по-добрите параметри на коефициентите на трансформация COP и EER, така и с допълнителен плазма филтър и анатиалергенен филтър, които допринасят за по-здравословна среда в дома.

Не на последно място трябва да отбележим, че DELUXE серията инверторни климатици LG, разполагат и с 4-ри посочен въздушен поток,с чиято работа бързо и ефикасно затопления или охладен въздух ще достигне до всяка точка на климатизираното помещение. Особено подходящи за по-претенциозни и взискателни клиенти, тази серия климатици ще отговори изцяло на очакванията които имате към един инверторен климатик.

Цени без монтаж с ДДС

CS09AQ1 399 лева
D12AK1 449 лева
Климатици LG MAESTRO- Модел S09AQ

Инверторни климатици LG серия ATHENA

Гаранция на климатици LGСерията ATHENA е едно дългоочаквано, блестящо ново допълнение в гамата продукти на LG. С отличните си характеристики и иновационния си дизайн на вътрешното тяло, се очаква тези хипер инверторни климатици да се конкурират доста успешно с лидерите в тази категория MITSUBISHI и DAIKIN.

Кристално бял преден панел и ергономичната форма на вътрешното тяло ги прави запомнящи се и неповторими. Не на последно място трябва да отбележим, че те имат най-ниското ниво на шум-само 17 dB.

Цени без монтаж с ДДС

H09AK2 149 лева
H12AK2 199 лева
Инверторни климатици LG ARTCOOL

Инверторни климатици LG серия ART COOL™ GALLERY

Гаранция на климатици LGИнверторните климатици от серията ARTCOOL Gallery на LG са предвидени да са тихи и незабележими, като в същото време осигуряват пълен комфорт, благодарение на модерната система за пречистване на въздуха и добрите си технически характеристики. Дебелината на вътрешното тяло е само 146mm.

Фабрично те се предлагат с репродукция на "Целувката" на Густав Климт, но ако тази репродукция не е подходяща за вашия дом или офис, то тя може да се замени много лесно с картина, снимка или графика по избор. Въздушната струя от вътрешното тяло при тази серия инверторни климатици излиза от три посоки, което от една страна е причината за по-ниските нива на шум при работа, а от друга възможност за по-равномерно климатизиране на помещението, което го прави особено подходящи за спални помещения.

Красивия и стилен дизайн на вътрешното тяло далеч не е единственото предимство на тези инверторни климатици LG. Модерните технологии използвани за производството им са много по-съществени и те са причината за високата енергийна ефективност, както и надеждност. Високата енергийна ефективност позволява този инверторен климатик да бъде използван и за евтино отопление.

Цени без монтаж с ДДС

G09WL2 249 лева
G12WL2 349 лева
Инверторни климатици LG ARTCOOL

Инверторни климатици LG серия ART COOL™

Гаранция на климатици LGПознатата и наложена вече на пазара на климатици серия ART COOL MIRROR, вече е с нов, още по COOL дизайн. Изработен от закалено стъкло, за да поддържа гланца и блясъка без да потъмнява, с изчистени линии и деликатна, но мощна конструкция, гарантираща дълготрайна стабилност, тази серия инверторни климатици LG ще придават на домът Ви изключително елегантен и стилен вид.

Разполагащ с всички функции на DELUXE серията инверторни климатици LG и отличаващ се с превъзходен дизайн и високо ниво на енергийна ефективност, тези климатици LG са точно този стилов елемент в дома ви, от който се нуждаете.

Цени без монтаж с ДДС

A09RK1 649 лева
A12RK1 699 лева
A18RL2 449 лева